About

Vision

Soundlight®

Door middel van onze eigen ontwikkelde en gepatenteerde Soundlight® kunnen we middels licht de perceptie van geluid beïnvloeden. Deze soundlight is deel van de triage waardoor we een indicatie krijgen of het autonome zenuwstelsel in balans is of niet. Tevens geeft deze soundlight de mogelijkheid het brein te leren om bepaalde tinnitustonen los te laten.

Deze training geldt alleen voor fantoomtonen gegenereerd door het brein en deze training is nog steeds onderdeel van onze studies. Lees verder…

Mission

Wetenschappelijk onderzoeken (zijkader ergens)

De soundlight (cross modale interferentie tussen licht en geluid) is wetenschappelijk onderzocht in samenwerking met Applegg onderzoeksinstituut. Hieruit blijkt dat 50% van de mensen (N=39) in staat is om zijn/haar tinnitustoon met slechts 10 minuten trainen te beïnvloeden middels de soundlight. Dit is een kortdurig effect van tientallen minuten tot enkele dagen. Een lange termijn effecten moet nog verder ontwikkeld en onderzocht worden.

Een belevingsonderzoek onder 17 deelnemers leert ons dat cranio sacraal met 2 -3 behandelingen bij 4 mensen van de groep tinnitus heeft uitgezet voor 3-4 dagen. Er wordt momenteel een protocol ontwikkeld waarbij cranio sacraal therapeuten volgens onze inzichten tinnituspatienten kunnen behandelen.

For the development and accreditation of Antinnitus we are cooperating with: 

  • Holland innovative regulatory
  • Leiden University Medical Centre 
  • EP&C patent attorneys
  • VR studio House of Secrets 
  • Upledger Institute (Cranio Sacral research and training institute) 
Vermindering
80%
Bijvend
70%
Super veel impact
95%
Weinig effect
60%