De Antinnitus Methode®

Uw Verhaal

Wanneer u een intake inplant bij ons dan nemen we de tijd voor u, uw verhaal en uw tinnitus.

Uw Tinnitus

In een uitgebreid gesprek gaan we uw tinnitus in categorieën indelen. Welk deel is oorschade, welk deel hoort bij het brein en welk deel bij het lichaam.
Omdat we niet alle relevante informatie over tinnitus kunnen achterhalen in één gesprek hoort een cranio-sacraal diagnose sessie bij de intake.

Tinnitus categoriseren

Een HRV meting vertelt ons meer over de balans van het autonome zenuwstelsel.
De Cranio-sacraal diagnose sessie vertelt ons of er blokkades in het lichaam traceerbaar zijn die de tinnitus in stand houden.

Rapportage

Hierna volgt een rapportage van onze bevindingen die we middels een online meeting delen.

Behandeltraject

Wanneer onze bevindingen overeenkomen met je eigen gevoel en gedachten dan stellen wij een behandeltraject voor waarin Cranio Sacraal therapie, de SoundLight brain training en eventueel additionele oefeningen deel worden van dit traject.

Dashboard

In uw eigen cliënten-omgeving ziet u uw rapportage, uw voortgang en bevindingen. Tevens kunt u aangeven welke methoden het meest effectief zijn voor U.

Verhalen uit de praktijk

Verslag Roland, cranio sacraal behandeling

….Nu komt het. Mijn vrouw en ik zijn samen naar Stephanny gegaan en heb daar eerst wat besproken waarna zij is gaan behandelen. Zij vertelde en deed dingen waardoor na de eerste behandeling het geluid in mijn hoofd voor 90% minder was dan toen ik s’morgens van huis ging. Ik stond er versteld van dat dit zo maar kon,…

Verslag Marije, cranio sacraal behandeling

…. Specifiek voor de tinnitus heb ik 2 voordelen mogen ervaren. Tot nu toe heeft Stephanny tweemaal de tinnitustoon in mijn rechteroor volledig stil kunnen krijgen wat dan weer na een dag of 3 of 4 weer zachtjes terug kwam. 

Verslag Maare, soundlight-onderzoek

…. Week 2, vrijdag. Ineens gebeurt het weer. 1 aanwezige toon uit de bundel is even weg. Zo blij! Want nu weet ik zeker. Ik kan mijn tinnitus beïnvloeden.

Image
Image

De ontwikkelaars

Marcel Geraeds en Stephanny Turton Kat hebben vanuit hun achtergrond de intrinsieke motivatie om de onderste steen boven te krijgen en het uiterste uit jezelf te halen. Marcel als musicus en Stephanny vanuit de dans. Beiden hebben een afslag genomen naar de zorg waarin ze met hun persoonlijkheid en hernieuwde kennis tot diepere inzichten zijn gekomen op het gebied van de tinnitusproblematiek. Het kunstenaarsdenken gecombineerd met een wetenschappelijke aanpak heeft geleid tot een behandeling waarin tinnitus ontrafeld is in zijn elementen en waar in de meeste gevallen verlichting mogelijk is.
Behandelaars