bekijk de video over de oorsprong van tinnitus

Antinnitus integreert de wetenschap achter neurologie, neurofeedback, klassieke conditionering en cranio-sacraal therapie tot een revolutionaire nieuwe benadering van tinnitus.

Eigen triage methode
Antinnitus heeft haar eigen triage methode ontwikkeld, gebaseerd op de klassiek triage van tinnitus, het THT formulier (Tinnitus Handycap Index), Cranio sacraal therapie en onze eigen ervaring. Daarmee krijgen we een zeer uitgebreid beeld van zowel de directe klachten, maar ook de onderliggende fysieke en emotionele staat van zijn, die in onze ogen ook van invloed zijn op tinnitus.
Na een triage krijgt de cliënt een rapportage met daarin verduidelijkt welke soorten tinnitus in welke mate aanwezig zijn. Daarmee wordt ook het pad ‘van buiten naar binnen naar buiten’ duidelijk en kunnen de behandelingen worden gepland.

De Antinnitus methode
Na een uitgebreide triage van een uur en de soundlight diagnose, krijgt u een rapportage waarin we naar onze inzichten een onderscheid maken tussen de verschillende tinnituselementen. Daarmee vormen we een behandelmethode van ‘buiten naar binnen naar buiten.’ Wij starten met de tinnitus elementen aan de buitenlagen en gaan naar de kern. Met een verandering in de kern ontspant het autonome zenuwstelsel zelf verder, wat vervolgens weer naar buiten reflecteert in een vermindering van het tinnitusgeluid.
De beschadigde trilharen die wellicht ook een deel van jouw tinnitus zijn, kunnen we echter op dit moment niet behandelen. Experimenten om ook deze tinnitusvorm aan te pakken zijn in ontwikkeling.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer a mattis odio. Nullam ac fringilla tortor. Phasellus congue porttitor nibh, convallis commodo mi pretium eu. Nulla et ex sollicitudin, tincidunt nisl id, gravida neque. Duis eget tortor tristique, posuere justo ac, tristique augue.


Duis varius commodo diam et gravida. Ut non odio nunc. Ut efficitur dui in feugiat iaculis. Nunc in egestas magna.